Spoed?!
Bel 050-3181418

Nieuws & Actie's


Stadjerspas actie 2023

We doen ook dit jaar weer mee met de Stadjerspasactie van gemeente Groningen. U kunt, via een coupon van uw Stadjerspas, uw kat met korting laten castreren, steriliseren en chippen. Zonder de persoonlijke chip in uw dier wordt er geen korting op de sterilisatie en castratie gegeven.

Facebook & Instagram

Bezoek ons ook op Facebook:Dierenartsen-Noorderplantsoen

of volg ons op Instagram: dierenartsennoorderplantsoen

Lunch Pauze

Wij zijn tussen 12:00-13:00 telefonisch alleen bereikbaar voor spoedgevallen.

Dat betekent dus dat u voor het maken van een afspraak en het verkrijgen van advies ons kan bereiken van 09:00- 12:00 en van 13:00-17:00 (let op: op woensdag zijn we nog steeds om 16:00 gesloten).

Tevens willen we graag dat u medicatie en voeding komt halen binnen deze uren. Dank u wel voor uw begrip. Wij blijven het prettig vinden als u, voordat u iets komt halen, ons belt zodat we het kunnen klaarzetten. Bij deze wensen we u gelijk een hele fijne zomer toe met uw geliefde viervoeter. Warme groeten van het Team Dierenartsen Noorderplantsoen.

Gratis castratie en sterilisatie kat voor minima.

Op initiatief van Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn willen samenwerkende dierenwelzijnsorganisaties en dierenartsen een landelijk project ontwikkelen voor het gratis uitvoeren van castraties en sterilisaties van katten bij minima huishoudens die zijn aangesloten bij de voedselbank of leven onder of op bijstandsniveau.

Aanvragen van een voucher kan op: kattencastratie.nl

Het Kattencastratie project is van 4 oktober t/m 30 november 2023. Als u een voucher heeft ontvangen kunt u bij ons op Noorderplantsoen of bij onze locatie in Haren een afspraak maken voor de castratie.

Gelijktijdig chippen van de kat: Aan de klinieken wordt gevraagd een nog niet gechipte kat te chippen en de chip te registreren. De vergoeding voor het chippen is vastgesteld op Euro 37,50 incl. B.T.W. en geldt alleen als gebruik wordt gemaakt van de gratis waardebon en op het moment dat de kat wordt gecastreerd of gesteriliseerd.

mo liggend